juli 21, 2018

Med DFDS kan du nemt og bekvemt tage på skirejse til Norge, og ferien starter allerede ved færgen. Færgen sejler fra København til Oslo, hvor der ikke er mere end et par timers kørsel til de fleste skisportssteder. I kan altså ankomme veludhvilede til Oslo om morgenen og være på ski over middag.

Hvornår skal jeg booke?

Rejser I i højsæsonen er det en god ide at booke færgen mindst et halvt år i forvejen. Ønsker du at rejse i næste skisæson, er det dermed ved at være nu, ferien skal bookes. Så selvom sommeren er på sit højeste, og skituren kan føles langt væk, så kan det godt betale sig at gøre sig nogle overvejelser allerede nu. Derved er ferien bestilt, og der er noget at se frem til.

Hvorfor sejle?

Komfort

Specielt for børnefamilier kan færgen være en foretrukken løsning. Her slipper familien for en lang, ukomfortabel køretur, at ændre i børnenes rytme, samt sikrer bedre sovemuligheder fremfor en bil. Derudover får specielt du som fører en ekstra nats søvn, da du slipper for at køre bil om natten, men i stedet kan nyde en nats søvn. Når I vågner, er i klar og udhvilede fremme i Oslo.

Sjovt for børn

På båden kan I desuden trygt lade børnene gå på opdagelse. Alene det at udfordre skibet, vil være en oplevelse for de mindste, med derudover findes der også en række andre børnevenlige aktiviteter. De allermindste kan have det sjovt i kuglerummet eller deltage i skattejagt og hestevæddeløb. For de ældre børn er der mulighed for at bruge lommepengene på eksempelvis bilspil og andre spillemaskiner.

Lækker mad

Et andet argument for at sejle fremfor at køre er maden. Oslo båden har flere forskellige restauranter og dermed noget for enhver smag. I finder både en pizza restaurant og en kæmpe buffet ombord på båden. I kan med fordel bestille bord hjemmefra og nyde dit måltid, uden at tænke på at skulle køre videre mod destinationen. Der er altså ingen undskyldning for at gå sultne i seng på båden.

Rejser I uden børn, eller er de blevet puttet, findes der også aktiviteter for voksne. Ombord på båden findes blandt andet en natklub med musik og drinks.

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *