marts 10, 2019

Passer din bil ikke altid til dine behov? Har du nogle gange brug for en stor bil med plads til hund og børn, mens du andre gange har brug for en lille bil, der nemt kan komme omkring i byen? Eller står du måske og skal til at flytte? Så burde du måske overveje at benytte dig af en billig biludlejning. Dermed har du nemlig altid den bil, der passer til lige netop dit behov.

Fra familiebil til flyttebil

Det er de færreste biler, der kan leve op til alle livets udfordringer. For eksempel er det ikke nemt at transportere en ny seng i en lille Fiat Punto. Du har måske også prøvet at skulle flytte og skulle have besværet med at pakke en trailer af flere omgange for at få plads til det hele. Der ville det da være nemmere, hvis du bare kunne leje en varevogn eller en flyttebil. Og det kan du faktisk – ret nemt endda.

4 nye biler om året

Hos Aunsbjerg biludlejning har du ikke bare muligheden for at leje en billig flyttebil, varevogn, minibus eller personbil – du kan også få en aftale, hvor du kan skifte bil hele 4 gange om året. Med FleksiBil bilaftale kan du låne en lille bil, når du gerne vil være økonomisk og måske bare skal køre bykørsel. Når du så får brug for en lidt større bil, hvis nu du skal på ferie i sommerhuset, så kan du skifte den ud med en lidt større bil, hvor der er god plads til både børn og baggage. I aftalen er der ingen skjulte gebyrer, og der er både forsikring og servicepakke med i handelen. Desuden har alle biler den nyeste teknologi og det nyeste udstyr, så du også kan gøre dine naboer lidt jaloux.

0