december 5, 2018

Det gælder om at passe på sig selv. Man skal huske at pleje hud og hår, og generelt hele kroppen. Derfor kommer det nok heller ikke som nogen overraskelse, at du bør tænke over valget af barbermaskine. Du skal nemlig vælge den type barbering, der passer bedst til dig. Du kan nemlig få forskellige typer barbering alt efter dit udstyr.

Fordele og ulemper ved barberblad

Der er særlige fordele ved de to forskellige barber-metoder. Barbering med barberblad giver dig oftere en dybere barbering, så du kan komme helt tæt på huden. Derfor vil du oftest opleve, at huden føles mere frisk efter barbering med barberblad. Desuden kan barberblade oftere nå de svære steder. Ulemperne ved barberblade er dog bl.a., at det kræver en smule øvelse, før du bliver helt god med bladet. Det vil derfor i første omgang gå langsomt med barberingen, for ellers risikerer du at skære dig. Desuden risikerer du også at få irriteret hud, fordi barberbladet barberer så tæt på huden.

Fordele og ulemper ved barbermaskine

Med en barbermaskine får du både en nem og hurtig barbering. Barbermaskinen kræver kun, at du oplader den, og derudover kræver den ingen vedligeholdelse. En barbermaskine er mere skånsom mod din hud, men du kan derfor heller ikke komme lige så tæt på huden, som med et barberblad. Dog behøver du heller ikke tænke på at skulle hverken barberskum eller andet udstyr, og du kan bruge den direkte på huden. Der findes dog et utal af forskellige barbermaskiner, og nu om dage har mange af disse maskiner ekstra funktioner, der giver mulighed for en fleksibel barbering.

Når du endelig har styr på dette udstyr, så husk på, at du bør pleje dit skæg for at få det bedste resultat. Du kan med fordel investere i en olie, skægshampoo eller en god barberskum, så dit skæg kan se så godt ud som muligt.

Skal du have hjælp til barberingen, så find din næste barbermaskine her.

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *