januar 26, 2023

Hvis du ønsker at komme i form og have det sjovt på samme tid, så er du heldig. Trampolin træning er en fantastisk måde at gøre begge dele på. Faktisk er de så effektive, at du faktisk kan forbrænde flere kalorier, end du ville gøre ved at løbe eller jogge. Du vil også være i stand til at forbedre din stabilitet og balance, samt afbrænde nogle kræftfremkaldende celler.

Split gedde hopper

Pike hopper bruges til at udvikle kardiovaskulær fitness og styrke i ben og kerne. De er også en god form for højintensitetsintervaltræning. Dette er en form for motion, der kan udføres hjemme eller i gymnastiksalen.

Split gedde hopper er en variation af geddehoppet. Armene skubbes ud til siden og forlænges, og det andet ben bringes op med det første ben.

At udføre split geddespring er en vanskelig opgave, der kræver kernestabilitet og fuld bevægelsesområde. Men med praksis bliver det lettere. Desuden vil øvelsen udvikle din smidighed og koordinering.

Rebounding

Rebounding er en sjov og effektiv træning, der fungerer hele din krop. Ved hjælp af en mini-trampolin kan du hoppe op og ned for en træning med lav effekt. Det kan styrke knogler, opbygge muskler og beskytte leddene. Den hoppende handling stimulerer også lymfesystemet, som understøtter immunsystemet.

Du kan arbejde op til 20-30 minutters rebounding, afhængigt af dit fitnessniveau. For de bedste resultater skal du planlægge at gøre dette i mindst ti minutter om dagen.

Øvelsen er effektiv, fordi den forbedrer din styrke, balance og koordinering. Brug af en trampolin er skånsom mod dine led og kan trampolin tilbud brænde op til 600 kalorier en session.

Boksning

Boksning på en trampolin er en fantastisk måde at komme i form, have det sjovt og forbrænde nogle alvorlige kalorier. Selvom boksning er en imponerende sport, er det ikke den eneste træning derude. Der er flere andre sjove øvelser, der kan gøres for at opnå lignende resultater.

Det bedste er, at du kan gøre det i din egen baghave. Der er mini trampoliner, du kan bruge til denne øvelse på dage, hvor du bare ikke kan stå over for gymnastiksalen. Hvis du virkelig er interesseret i det, du kan tage en af de mange klasser, der er tilgængelige i din by. Disse klasser kombinerer grundlæggende boksebevægelser med nogle alvorlige cardio.

Forbedre stabilitet og balance

Hvis du er interesseret i at forbedre stabilitet og balance, er en trampolin træning et godt valg. Du kan vælge en simpel rutine i fem eller ti minutter om dagen for at begynde.

Rebounding, en populær cardio-øvelse på en trampolin, forbedrer både styrke og balance. Det fremmer også stress relief. Sammenlignet med løb er rebounding lavere effekt og er ideel til træning i hjemmet.

For at udføre en rebounding øvelse skal du placere dine hænder foran dig og dine fødder hoftebredde fra hinanden. Bounce fra den ene fod til den anden, og skift derefter til det andet ben.

For en helkropsøvelse kan du også tilføje en lille træningsbold for at målrette lårmusklerne.

Forbrænd flere kalorier end jogging

Hvis du spekulerer på, hvordan du forbrænder flere kalorier end jogging, kan du overveje at tilføje en trampolin til din træning. Det er en fremragende øvelse med lav effekt, der hjælper med at øge iltniveauet og styrke det kardiovaskulære system. Plus, det understreger ikke leddene, hvilket kan være det værste for løbere.

Faktisk kan du forbrænde op til 1000 kalorier med en 10-minutters trampolin session. Det er omkring halvt så mange som en 30 minut jogge.

Trampolining gavner også lymfesystemet, som hjælper med at rense kroppen for urenheder. Dette hjælper dig med at føle dig mere opmærksom og forbedrer din søvn.

Forskning fra NASA viste, at trampolin træning er en bedre samlet kalorieforbrænder end jogging. Faktisk kan det hjælpe med at opbygge knogletæthed og styrke hjertet og musklerne.

Hjælp med at ødelægge kræftceller

Vidste du, at hoppe på en trampolin vil hjælpe med at ødelægge kræftceller? Det er også en god måde at øge din cardio og udholdenhed niveauer, samt forbedre din pbs. Dette skyldes, at den hoppende bevægelse stimulerer lymfesystemet til at arbejde med maksimal effektivitet.

Hoppe på en trampolin kan også lindre rygsmerter på en stor måde. Det bedste ved det er, at du ikke behøver at føle dig som en pølle af sved for at høste fordelene. Hvis du leder efter en ny træning at lave i parken, dette er vejen at gå. At øge dine pbs er et godt første skridt, men for en ægte træning vil du også ramme gymnastiksalen.

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *