februar 23, 2019

Skal der bygges til, eller trænger værktøjet bare til en opgradering? Hos PrimusDanmark.dk er der et bredt sortiment af billigt værktøj, der spænder lige fra hobbyknive til professionelle trædrejebænke.

 

Høj kvalitet til billige priser

PrimusDanmark.dk er en stor virksomhed, der forhandler værktøj i høj kvalitet, der samtidig er til fornuftige priser. En stor del af værktøjet importeres fra fabrikker i Kina og Taiwan, og et årelangt samarbejde danner baggrund for fornuftige handler, hvor kvalitet og pris hænger sammen. Virksomheden er danskejet, hvilket betyder, at EU-reglerne for handel i er gældende, og at der altid er reklamationsret på forbrugerkøb. Det danske aspekt træder også frem i form af virksomhedens fire lagre i Danmark, ligesom det er muligt at besøge den fysiske butik i Børkop, hvor det er muligt at se værktøjet før køb. PrimusDanmark.dk har klare principper om, at priserne skal være billige, leveringen skal ske hurtigt, og så bliver man altid mødt af høflig betjening, uanset om kontakten foregår over telefonen eller i den fysiske butik.

 

Til private, virksomheder og offentlige institutioner

Skal der bygges større projekter eller er det bare småting, der skal ordnes, findes det helt rigtige værktøj hos PrimusDanmark.dk. Eksempelvis er der boremaskiner, rundsav eller en pakke værktøjssæt at finde, ligesom der er småting som rustbeskyttelse, hammer, håndsav og murerværktøj. Virksomheden forhandler både med private, andre virksomheder samt offentlige institutioner, hvilket igen indikerer, at udvalget er bredt. Til virksomheder og offentlige institutioner kan der blandt andet finde kloak-tv og termografisk håndholdt kamera. Uanset hvad der søges, hjælper medarbejderne glædeligt på vej både med rådgivning og med at finde det enkelte produkt. Når produkterne er fundet, bliver de straks sendt afsted, så det er modtageren i hænde dagen efter. Ligesom produkterne, er servicen af meget høj kvalitet.

 

0