juli 1, 2018

De fleste af os drømmer om ferie. En ferie kan skabe ny energi, vække kærligheden og blot være et tiltrængt pust fra hverdagen. Men ferier er ikke gratis, nogle har måske allerede pengene, mens andre skal grave dybt i lommen. Det er der heldigvis råd for. Med disse fire råd kan drømmen om ferie pludselig synes mere realistisk.

Bødekasse

Det behøver ikke kun at være mor og far, der sparer sammen til ferien. Det kan hele familien være med til. En bødekasse kan være en god ide til at gøre opsparingen sjov og få hele familien med. Bødekasser kan fungere på flere måder, et eksempel kan være en bøde på fem kroner, hver gang et familiemedlem bander. Det kan godt være, det ikke betaler hele ferien, men det kan være en hjælp på vejen.

Moodboard

Hvis man ønsker sig noget, der kan virke uoverskueligt at spare op til, er det altid en god ide at visualisere det. Her kan et såkaldt moodboard hjælpe. Et moodboard findes i mange variationer, men går i sin enkelthed ud på at printe billeder, citater eller lignende, der inspirer. I dette tilfælde kan det eksempelvis være billeder af flotte strande, bølger, swimmingpools, drinks og så videre. På den måde bliver man hele tiden mindet om, hvad man har i vente, og det er derfor også nemmere at gemme pengene til det.

Overfør hver måned

En anden effektiv måde at spare op til sin ferie er via en fast månedlig overførsel. Det fungerer på den måde, at man hver især overfører et bestemt beløb til eksempelvis en feriekonto hver måned. Betalingen kan også oprettes som fast betaling, så der automatisk bliver overført et bestemt beløb hver måned, og man er derved sikker på at få lagt pengene til side. Det kan virke mere overskueligt at skulle betale flere små beløb oftere frem for ét stort, når rejsen skal betales.

Ferielån

En sidste mulighed er at låne penge til din ferie. Der findes et hav af forskellige lånemuligheder derude, og det kan nemt virke uoverskueligt at finde rundt i. Her kan du gøre brug af LENDME, som gør processen mere overskuelig. Du udfylder blot en låneansøgning, og så sørger de for, at bankerne kommer til dig, med de lånemuligheder der passer bedst til dit behov.

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *