juli 20, 2018

Lige nu er den danske sommer i fuld gang, og langt de fleste af os trækker helst i et par shorts fra morgenstunden. Dem, der holder ferie, er måske endda så heldige at kunne starte dagen med at iføre sig et par badebukser. Desværre varer sommeren ikke for evigt, og om et par måneder bliver vi nok nødt til at finde de lange bukser frem, og skjorterne skal have ærmer igen. Selvom det muligvis er det sidste, vi har lyst til at tænke på lige nu, er det en god ide allerede nu at danne sig et overblik over, hvad der mangler i efterårsgarderoben.

Jeans er et must

Et absolut must i din sensommer og efterårsgarderobe  jeans, som går helt tilbage til 1872, hvor Levi Strauss åbnede sin forretning i San Francisco. Siden har de – blandt andet fordi de er meget slidstærke – været populære og har nu i mange år været allemandseje. Pasformen og stilen er ikke helt den samme som i 1872, og i år skal du gå efter lidt stramme jeans (ikke at forveksle med skinny jeans) og det ser ud til at det er de mørke farver, der kommer til at dominere. Der kan være god fordel i at købe dem nu, da de fleste webshops og forretninger stadig har primær fokus på sommerbeklædningen.

Essentielle skjorter

Et andet absolut must er skjorter. Du har nok lagt mærke til at der har været fuld knald på farverne i denne somme. De traditionelle farver som sort, hvid og blå er naturlig sikre valg, og kommer naturligvis heller ikke til at gå af mode. Derudover har vi dog set en masse farver med mønstre, blomster og meget andet, der i den grad har kastet lidt kulør på den traditionelle skjorte. Hvis man kigger på efterårets kollektioner, ser det ud til at der er skruet ned for farverne de fleste steder, men det betyder dog ikke at det er slut. En kortærmet skjorte med blomster, synger dog nok på sidste vers i denne omgang, så hvis du har et par stykker hængende, så er det nok nu du skal gå med dem.

Hvis du vil være på den sikre side, så skal du købe slimfit skjorter i blå eller hvid, de går fint alene, men passer også sammen med en pullover, når vi når hen til efteråret. Klassisk og traditionelt er bare et look, man ikke går galt i byen med.

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *