december 22, 2020

Det behøver ikke være din stærke side at indrette værelser, men der er tit nogle lette, hurtige og billige løsninger, der virkelig giver indtryk og oser af både god stil og smag! Stuen er hvor du bruger meget tid, især om vinteren, og der skal ofte ikke så meget til for at få et helt nyt ”feel”. Og det behøver heller ikke være dyrt overhovedet. Det drejer sig om at finde en stil der virker for dig. Møbler kan sagtens være både nyttige og stilfulde. Et par velvalgte designer møbler, flotte tæpper, malerier eller billeder kombineret med farver der komplimenterer hinanden, giver et stilrent og sammenhængende rum, og kan reflektere din personlighed.

Få ryddet op

Fjern alt det overflødige fra hylderne, vindueskarmene og sofabordet. Hvis du har mange blade og aviser, så få dem i nogle magasinholdere og væk fra bordet. Prøv at være lidt kritisk over hvad du har til at stå fremme. Husk du er ved at lave en anden stil end den du pt har, så det er ok at sætte nogle ting væk.

Sæt et par grønne planter ind

En stue med nogle ægte planter giver dig både en bedre luftkvalitet og giver dig en mere levende og frisk følelse. Planterne kan jo enten stå i vindueskarmen, hænge fra loftet, stå på bordet eller hylderne eller på gulvet. Husk at de skal stå i urtepotteskjulere. Det er bare ikke pænt med plastikpotterne til syne.

Puder og tæpper

Det er nemt, billigt og hurtigt at friske din stues look op med et par nye pudebetræk eller et nyt lækkert tæppe. Prøv eventuelt et mere retro-agtigt look, hvor de varme dybe farver er i fokus.

Designer møbler eller lamper

Du bør have et par stykker møbler eller lamper af god kvalitet. Det hiver ligesom alt andet op på et højere niveau, og er en god investering. Prøv at finde klassiske design, der har bevaret stilen og populariteten, som f.eks. en eames gyngestol. Originalt designet i 1950’erne og inspireret af Eiffeltårnet, en eames gyngestol er stadig lige så aktuel nu, som da den først kom ud på markedet, køb en eames gyngestol her. Vintage, klassisk og elegant!

Flyt rundt på møblerne

Det lyder jo som den billigste løsning. Du kan jo bare flytte rundt på de møbler du allerede har for at danne et nyt rum. Det kræver kun lidt knofedt, sved og fantasi.

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *